Vi sätter färg på Kulturnatta! Välkomna den 25 oktober för att se vår första fönstermural målas upp på Strömska Huset, Postgatan 33!

Mellan den 24 – 25 oktober får vi finbesök av konstnären Anni Tuikka som kommer att måla Sätt färg på Göteborgs första fönstermural!

I samverkan med Higab skapar Sätt färg på Göteborg sin första fönsterkonst på Strömska Huset i det historiskt spännande området Västra Nordstan. Målningen blir den första av flera i detta samarbete. Först ut är konstnären Anni Tuikka som påbörjar sitt verk den 24 oktober och avsluta det under Kulturnatta den 25 oktober.

Välkomna till Postgatan 33 från kl. 17.00 till 22.00 för att se Anni slutföra konstverket på plats!

Anni Tuikka är en malmöbaserad konstnär med rötter i Norrland och Finland. Annis huvudinriktning är måleri i akryl men hon har genom åren även gjort stora fönsterteckningar med vattenbaserad akrylpenna. Hennes målningar är oftast abstrakta färgrika fantasivärldar där formerna får sina namn genom betraktarens inbillningsförmåga.

Är du nyfiken på Sätt färg på Göteborgs planerade muralmålningsprojekt? Besök oss och se vart i staden konstverken har fått och ska få komma till liv!