Vill du utbilda dig till ett hantverksyrke med stora chanser till arbete?

Just nu rekryterar vi nya deltagare till vår utbildning inom byggnadsmåleri. 

Missa inte chansen – ansök innan den 18 februari!

Sätt färg på Göteborg erbjuder dig mellan 19-24 år en “preparandutbildning” i byggnadsmåleri. Under din tid hos oss får du handledning av våra måleriinstruktörer, ingå i en arbetsgemenskap och knyta viktiga kontakter med arbetsgivare. Utbildningstiden är 13 – 15 månader och inkluderar en praktikperiod på ett måleriföretag. Mot slutet av din utbildning gör du en validering där dina kunskaper testas. Efter det blir du lärling och kan få betald anställning.

Vem kan söka?

Vi letar efter arbetssökande tjejer och killar mellan 19-24 år boende i Göteborgsregionen som vill bli byggnadsmålare. För att kunna delta behöver du kunna skrivas in som arbetssökande på Arbetsförmedlingen eller vara inskriven hos kommunens arbetsmarknadsenhet.

Hur ansöker jag? 

Skicka ett mail med ditt namn och telefonnummer till ansok@sattfargpa.se så hör vi av oss. Ansökan är öppen fram till den 18 februari 2021.

Vill du veta mer kan du klicka dig vidare på vår webbplats till sidan Delta i projektet.