Vilket konstverk vill du se som muralmålning i din stad?

De 10 vinnande konstverken i vår internationella konsttävling Art@Climate 2030 kommer att få äran att bli förvandlade till storslagna muralmålningar runt om i världen. Vilken vill du se målas upp som muralmålning på dina gator?


Art@Climate 2030: Se alla bidrag och rösta på din favorit

Art@Climate 2030 är en spännande konsttävling som syftar till att lyfta fram konstnärliga uttryck kring klimatförändringar. Nu har du chansen att vara en del av denna globala rörelse genom att rösta på ditt favoritkonstverk.

De 10 vinnande konstverken kommer att få äran att bli förvandlade till storslagna muralmålningar runt om i världen. Genom att rösta, kan du hjälpa till att sprida medvetenhet och förändra vår syn på klimatet genom konstens kraft.

Vinnarna kommer att tillkännages den 1 september under Frihamnsdagarna i Göteborg.